Logo Pepijn Bijsterbosch
AUG 2018 05

VIP-gast op het TT Circuit in Assen

In het weekend van 7 tot en met 9 september 2018 verwelkomt het    TT Circuit in Assen de Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Op het programma staan onder meer de Supersport 600- en de Superbike 1000-klasse, waarin de coureurs zorgen voor het nodige motorsport spektakel. De coureur van Team Dutch Comfort Houses, Pepijn Bijsterbosch uit Heerde, komt uit in de Superbike 1000 en gaat in zijn thuisrace strijden voor een plek op het podium!

 

VIP-arrangement

Samen met Stichting Happy Smile organiseert Team Dutch Comfort Houses op zondag   9 september 2018 een dag voor gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking. Wij willen gezinnen een onbezorgde motorsportdag laten beleven als VIP-gast op het TT Circuit in Assen. Even de zorgen van alledag opzij zetten.

Het VIP-arrangement is bedoeld voor het hele gezin; dus naast de ouders zijn ook broertjes en zusjes van harte welkom. Het compleet verzorgd uitje, inclusief eten en drinken, wordt geheel kosteloos aangeboden door Happy Smile en Team Dutch Comfort Houses. Uitsluitend de heen-en terugreis naar Assen dient het gezin zelf te regelen.

 

Dagprogramma

Het definitieve dagprogramma is op dit moment nog niet bekend, maar we kunnen al wel vast een idee geven van de activiteiten:

•Ontvangst om 10.00 uur in de VIP-box op het rennerskwartier;
•Rondleiding en een bezoek aan de pitbox;
•Een Meet & Greet met coureur Pepijn Bijsterbosch;
•Uitgebreide lunch met een koud- en warmbuffet in de hospitality van het alpha Racing-Van Zon-BMW team;
•Aanwezig op de startgrid vlak voor de start van de eerste race;
•En natuurlijk Pepijn aanmoedigen tijdens de twee Superbike-races.
 

Aanmelden

Ken jij een gezin met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking, dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld dit gezin dan aan voor een onvergetelijke dag op het TT Circuit in Assen. Naast familie-en adresgegevens graag aangeven waarom het gezin volgens jou in aanmerking moet komen voor het VIP-arrangement. Voor het contact leggen een mailadres en/of telefoonnummer van het gezin vermelden. Happy Smile hanteert voor de kinderen c.q. jong volwassenen een maximum leeftijd van 24 jaar.

Je kunt het gezin aanmelden tot uiterlijk 24 augustus 2018 door een mail te sturen naar iris@vechtdalbouw.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Buursema, 06-42515847 of Gea Luttels van Team Dutch Comfort Houses, 06-15339644.

 

Goed om te weten

Voor Happy Smile is het voor het deelnemen aan de activiteiten belangrijk om over gegevens te beschikken van het ziektebeeld c.q. de mate van beperking van het kind en eventuele dieetwensen. Na aanmelding wordt gevraagd om hiervoor online een formulier met een paar korte vragen in te vullen. Hiervoor nemen wij dan contact op met het gezin.

Afhankelijk van de grootte van de gezinnen hebben wij ruimte voor 6 tot 8 gezinnen. Bij meer aanmeldingen gaat er geloot worden. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen. De gezinnen ontvangen van ons de definitieve uitnodiging.

Deelname door rolstoelgebruikers is geen enkel probleem.

 

Wij hopen samen met Happy Smile de gezinnen op zondag 9 september een fantastische motorsportdag te bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Team Dutch Comfort Houses

Tags:pepijn