Logo Pepijn Bijsterbosch
SEP 2019 12

Topdag in Assen

Natuurlijk wil je op je ‘thuiscircuit’ goed presteren. Vooral als er veel mensen speciaal voor jou Assen naar zijn gekomen om je aan te moedigen. Pepijn weet echter prima met de druk om te gaan en maakt de vooraf uitgesproken verwachting waar! Team Dutch Comfort Houses kan terugzien op een zeer geslaagd weekend op de Drentse hei.

LEES MEER
Tags:pepijn
AUG 2019 15

Een treetje hoger in Tsjechië

Voor het eerst sinds 2007 is het IDM-kampioenschap te gast op het Autodrom Most in Tsjechië. Voor Pepijn een hernieuwde kennismaking: destijds met de 125 cc Juniorcup en nu, 12 jaar later, op de 1000 cc Superbike. Veel vloeiende bochten en een hoge topsnelheid; een baan die Pepijn wel ligt. En dat blijkt, want aan het eind van dit raceweekend kunnen we heel wat puntjes bijschrijven.

LEES MEER
Tags:pepijn
JUL 2019 31

Topweekend in tropisch Schleiz

Onder tropische omstandigheden is Team Dutch Comfort Houses neergestreken op het semi-stratencircuit van Rennstadt Schleiz. Een circuit waar Pepijn in de loop der jaren steeds beter uit de voeten kan. Naast de hitte laat Pepijn de temperatuur dit weekend bij zijn teamleden echter nog een paar graadjes extra stijgen!

LEES MEER
Tags:pepijn
JUL 2019 24

Pepijn ondanks pech toch aan de finish

Tijdens het 4e IDM event, wat plaatsvindt op de in de Eifel gelegen Nürburgring, krijgt Team Dutch Comfort Houses bezoek van de pechduivel. Ondanks technische problemen weet Pepijn toch beide races uit te rijden en de nodige punten te scoren.

LEES MEER
Tags:pepijn
JUL 2019 02

Pepijn winnaar Nations Cup tijdens TT Assen

Pepijn is de eerste winnaar geworden van een nieuwe raceklasse, de zogenaamde Tourist Trophy Nations Cup. Een nieuw concept tijdens de TT van Assen, waarbij Europese motorsportbonden hun beste vijf rijders uit de Superbike- en Supersportklasse mogen afvaardigen. De FIM heeft de intentie om hier in de toekomst een nieuw Europees kampioenschap van te maken. Het liep nog niet storm met uitsluitend deelnemers uit Nederland, België en Denemarken; maar het begin is er.

LEES MEER
Tags:pepijn