Logo Pepijn Bijsterbosch
AUG 2022 17

Sterke thuisraces van Pepijn Bijsterbosch net niet beloond met een podium

Pepijn Bijsterbosch streed tijdens zijn beide thuisraces voor een podiumplaats. In de eerste IDM Superbike race op het TT Circuit Assen finishte de BCC Alpha Van Zon BMW coureur als vijfde. In de tweede race kwam Pepijn nog beter voor de dag, maar miste hij het podium op 0.032 seconde. Wel scoorde Pepijn goede punten voor het kampioenschap, waardoor hij is gestegen naar een vierde plaats in het klassement.

LEES MEER
JUL 2022 25

Dubbele top-vijf voor Pepijn Bijsterbosch in Schleiz

Pepijn Bijsterbosch heeft goede punten gescoord tijdens de IDM Superbike ronde in Schleiz. De BCC Alpha Van Zon BMW coureur finishte op het uitdagende circuit tweemaal als vijfde, waardoor hij met een goed gevoel kan beginnen aan zijn IDM thuisronde in Assen, die half augustus op de kalender staat.

LEES MEER
JUN 2022 28

Niet fitte Pepijn Bijsterbosch tiende en dertiende na zware races in Most

Pepijn Bijsterbosch had een uitstekend gevoel met zijn BMW M 1000 RR in Most. Echter was de coureur zelf tijdens de derde IDM Superbike ronde van het seizoen niet fit, waardoor het fysiek zware races werden. In de eerste race finishte Pepijn als tiende en in de tweede race kwam hij na een mooie strijd als dertiende over de finish.  

LEES MEER
JUN 2022 13

Pepijn Bijsterbosch met LRP Poland tiende na zware race in 24H van Spa-Francorchamps

Pepijn Bijsterbosch is met Team LRP Poland knap als tiende gefinisht in de 24uurs wedstrijd voor het WK Endurance op het circuit van Spa-Francorchamps. Het was een zware strijd, aangezien Pepijn en teamgenoot Dominik Vincon bijna alles moesten rijden vanwege een blessure van derde rijder Barlomiej Lewandowski.

LEES MEER
JUN 2022 13

Pepijn Bijsterbosch scoort zevende en achtste plaats in Oschersleben

Pepijn Bijsterbosch is als zevende en achtste gefinisht tijdens de tweede IDM Superbike ronde van 2022 in Oschersleben. Het resultaat stemde de BMW-coureur niet tevreden, wel de stap voorwaarts die er gemaakt werd in de tweede race, waardoor Pepijn kon strijden in de groep voor de vierde plaats. 

LEES MEER