Logo Pepijn Bijsterbosch
MEI 2022 09

Pepijn Bijsterbosch keurig vijfde en zesde tijdens IDM Lausitzring

Pepijn Bijsterbosch is goed begonnen aan het seizoen 2022. Pepijn wist zich op de Lausitzring als zesde te kwalificeren. In de IDM Superbike races wist de BCC Alpha Van Zon BMW team coureur na sterke optredens als vijfde en zesde over de finish te komen.  

LEES MEER
JAN 2022 27

Pepijn Bijsterbosch ook in 2022 met BCC Alpha Van Zon BMW in IDM Superbike

Pepijn Bijsterbosch zal ook in 2022 uitkomen voor het BCC Alpha Van Zon BMW team van Werner Daemen. De 32-jarige coureur gaat beginnen aan zijn achtste seizoen in het prestigieuze IDM Superbike 1000 kampioenschap. Net als afgelopen jaar zal Pepijn uitkomen op een BMW M 1000 RR.

LEES MEER
SEP 2021 28

Pepijn Bijsterbosch veertiende tijdens IDM seizoensafsluiter in Hockenheim

Pepijn Bijsterbosch had meer gehoopt tijdens de IDM seizoensfinale in Hockenheim. Het gevoel met de motor was goed en Pepijn had beide keren ook een goede start, maar kende geen geluk in de races. In de eerste race werd de BMW-coureur van de motor gereden en in de tweede race moest hij door fysieke problemen vanwege deze crash terugvallen naar een veertiende plaats.

LEES MEER
SEP 2021 28

Pepijn Bijsterbosch kan goed gevoel met de motor niet omzetten naar gewenste resultaten op de Red Bu

Pepijn Bijsterbosch bouwde een uitstekend gevoel met zijn BMW M1000RR op gedurende de trainingen op de Red Bull Ring. Dit leverde Pepijn een negende startplaats op en hij was klaar om te strijden voor een goed resultaat in de races. Echter lukte het de BMW-coureur om verschillende redenen niet om het maximale eruit te halen en finishte hij als elfde en twaalfde op het Oostenrijkse circuit.

LEES MEER
AUG 2021 16

Pepijn Bijsterbosch tweemaal dertiende in thuisrace

Pepijn Bijsterbosch had meer verwacht van zijn thuisraces in de IDM Superbike klasse op het TT Circuit Assen. De BMW-coureur kon door verschillende redenen niet het juiste gevoel met de motor vinden in de wedstrijden, nadat hij in de trainingen een stijgende lijn te pakken had. Pepijn finishte dertiende in de wedstrijden.

LEES MEER