Logo Pepijn Bijsterbosch
JUL 2019 02

Pepijn winnaar Nations Cup tijdens TT Assen

Pepijn is de eerste winnaar geworden van een nieuwe raceklasse, de zogenaamde Tourist Trophy Nations Cup. Een nieuw concept tijdens de TT van Assen, waarbij Europese motorsportbonden hun beste vijf rijders uit de Superbike- en Supersportklasse mogen afvaardigen. De FIM heeft de intentie om hier in de toekomst een nieuw Europees kampioenschap van te maken. Het liep nog niet storm met uitsluitend deelnemers uit Nederland, België en Denemarken; maar het begin is er.

LEES MEER
Tags:pepijn
JUN 2019 25

Pepijn grijpt net naast het podium

In het derde IDM-weekend, bij onze zuiderburen op het Circuit van Terlaemen  in Zolder, grijpt Pepijn in de eerste race net naast het podium. Een herkansing in de tweede race gaat helaas niet door. Een groot deel van het middagprogramma wordt namelijk gecanceld. Door crashes en technische problemen is het circuit op meerdere plaatsen dermate vervuild door olie, dat er niet meer verder gereden kan worden.

LEES MEER
Tags:pepijn
JUN 2019 12

Pepijn scoort podiumplaatsen in Oschersleben

De Motorsport Arena in Oschersleben kent voor Pepijn na dit weekend geen geheimen meer. De combinatie IDM en EWC – de 8 uur van Oschersleben - (WK Endurance) zorgt er voor dat hij het circuit bij wijze van spreken met z’n ogen dicht kan rijden. Nu is dat op een motor niet aan te raden, maar de vele ronden hebben wel het nodige opgeleverd. Pepijn heeft z’n eerste IDM-podium binnen!

LEES MEER
Tags:pepijn
MEI 2019 21

De eerste punten zijn binnen

Pepijn heeft er inmiddels twee WK Endurance-events op zitten en voor Team Dutch Comfort Houses is de kop er nu ook af. Het IDM Superbike kampioenschap is van start gegaan op de Lausitzring; het testcircuit van DEKRA gelegen tussen Berlijn en Dresden.

LEES MEER
Tags:pepijn
MRT 2019 20

Pepijn opnieuw naar Le Mans

Team Dutch Comfort Houses bereidt zich momenteel voor op het IDM-seizoen 2019. Van 18 tot en met 22 maart is het team vlak bij het Spaanse Almeria, waar Pepijn op het testcircuit Andalucia Circuit de BMW S1000RR de sporen geeft. Deze week werd ook bekend dat Pepijn opnieuw de 24 uur van Le Mans gaat rijden in het WK Endurance.

LEES MEER
Tags:pepijn